11 12
發新話題

My pick( pq only)3x7

My pick( pq only)3x7

拼搏小子/有綵--威德將軍.金剛仔.多旺財.耀華盛甲
雄心巨龍-- 實業風采 心晴.強中堅.幸運勝利.安荃
超凡夢想--旅遊首席.小龍兒.錦繡河山.由心出發.好主意

2條Total bet 4300

賽日密馬 © All rights reserved.

you disappeared for a long time
有數據。有統計。有糸統。
有犯錯。有測試。有檢討。
賭得精。中得密。贏得大。

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

pq仲要3x7? 真係輸死你呀

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 coffee 於 19-2-2015 09:42 AM 發表
pq仲要3x7? 真係輸死你呀
呢個方式係我連續兩季投注方式。[或者我D膽太熱]
I stick with the old ways. 連續兩季大勝。
2千博3。4萬。反而全日得兩隻跟進馬我買100蚊注不過都係1拖5

引用:
原帖由 raypo 於 20-2-2015 11:02 PM 發表

呢個方式係我連續兩季投注方式。[或者我D膽太熱]
I stick with the old ways. 連續兩季大勝。
2千博3。4萬。反而全日得兩隻跟進馬我買100蚊注不過都係1拖5
不是說你不勝,但若買3x4 有可能贏多d
大勝就分享多d啦,之前post親都死,兩年練功可喜可賀

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 coffee 於 21-2-2015 07:36 AM 發表

不是說你不勝,但若買3x4 有可能贏多d
大勝就分享多d啦,之前post親都死,兩年練功可喜可賀
係馬場,無甘多時間分享。不過可以前兩天分享
里兩年有個高人教我揀膽,成功%高好多。
但係全日最多賭四場

拼搏小子---金剛仔.多旺財.耀華盛甲
超凡夢想--旅遊首席.由心出發.好主意

保條2x3  $60

引用:
原帖由 raypo 於 19-2-2015 08:16 AM 發表
拼搏小子/有綵--威德將軍.金剛仔.多旺財.耀華盛甲
雄心巨龍-- 實業風采 心晴.強中堅.幸運勝利.安荃
超凡夢想--旅遊首席.小龍兒.錦繡河山.由心出發.好主意

2條Total bet 4300
Unlucky!! 膽不中

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 raypo 於 21-2-2015 11:38 AM 發表

係馬場,無甘多時間分享。不過可以前兩天分享
里兩年有個高人教我揀膽,成功%高好多。
但係全日最多賭四場
我信自己

不信內幕貼士只信自己。
建立自己系統方為正路。
若你可做到三成勝出率,
你便可成為馬場大贏家。

引用:
原帖由 coffee 於 21-2-2015 02:12 PM 發表

我信自己
自己吾叻 lose多個win
only rely on my pal
but 睇long term, today lose 3200

11 12
發新話題