26 123
發新話題

密馬貼士---你的全日重心是那一隻?

密馬貼士---你的全日重心是那一隻?

如果要你俾全日重心(一至三隻),你會俾邊隻?等我集齊做份密馬貼士都好。
記住要係重心先好!

限期: 開跑第一場前一個鐘。

我要 R2 福星拱照 R9 帝聖名駒

我信大家精選心水。全部十元一注買
一隻買WP
兩隻買WP Q PQ
三隻以上買 Q PQ

嬴錢請大家食飯!!

成績好好呀!10蚊都賺88.5, 有8倍分頭
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

賽日密馬 © All rights reserved.

race 6 - 9. 九龍飛

引用:
Originally posted by hungera at 15-10-2005 03:56 PM:
同意 ... 應贏得

R4 確叻寶

熱就熱D,但呢D馬最小都2班

3T BANKER

引用:
Originally posted by airwai at 2005-10-15 04:30 PM:
R4 確叻寶

熱就熱D,但呢D馬最小都2班

3T BANKER
確叻寶 - PLACE 一定有﹐但WIN就未必﹐始終都是3T場次﹐+12分 - 未知能否消化。

引用:
Originally posted by hungera at 2005-10-15 03:56 PM:
不用萬成一定贏。

引用:
Originally posted by booking at 15-10-2005 16:59:

確叻寶 - PLACE 一定有﹐但WIN就未必﹐始終都是3T場次﹐+12分 - 未知能否消化。
十幾蚊都唔會買單頭win啦

對落隻隻都十幾倍:D

引用:
Originally posted by booking at 15-10-2005 17:00:

不用萬成一定贏。
呢個成哥10倍過外先有計;)

速勢選擇

第 3 場         13 萬勝

R4 確叻寶  單T做胆拖1,3,5,13 中咗都幾好分

26 123
發新話題