發新話題

喜歡賭降班馬

引用:
原帖由 贏馬人 於 1-6-2008 02:59 AM 發表
星河舞士季初1600負124磅跑第四名。如今 降入五班也只負123磅.相對來講評分大利,只要狀態操起必可贏馬,上次突然走勢接近。只負四個馬位。狀態估計已操起突然換杜利來必拼個明白。今次排13檔非常不利。一定要有 ...
唔好意思! 「星河舞士」今次的毅力指數只有(-24), 上場泥地慢步速跟守第二位, 埋門腳軟, 無o乜有利數據可以支持買佢!

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 贏馬人 於 1-6-2008 09:00 AM 發表
季初只輸給風雲遊子等超級馬一個馬位,居三班掂會唔超級啊。只不過狀態沒操起。上次已有好走勢只輸三個馬位。試淮出擊。
車! 呢場係慢步速賽事, 最後二百有成十隻馬的距離不足三馬位; 終點前都有成六七隻不足三馬位的! 此等賽事不足為據! 除非佢係好後咁高上o黎啦! 衰馬只得果18倍, 唔抵買!

好似你咁計數法,邊有冷門馬啊。評分有利的馬唔可以正常計步速方法啦。

引用:
原帖由 贏馬人 於 1-6-2008 11:52 AM 發表
好似你咁計數法,邊有冷門馬啊。評分有利的馬唔可以正常計步速方法啦。
買冷門都要買d有價值的, 而且該場亦要d熱門馬有瑕疵或疑點先值得搏的, 否則就想搏冷而得個吉!

引用:
原帖由 毅力 於 31-5-2008 05:43 PM 發表
[quote]原帖由 贏馬人 於 30-5-2008 05:45 PM 發表
四場  活力驍 降班後第一次熱門例輸。今次應該有錢分了。8倍左右最適合。上次當無跑過。論馬在五班 ...
一樣精警!加30分鼓勵!
博士投注策略
[贏一次,夠輸十次]
馬---前-中-後      
波----5-3-2
停一停~靜一靜
看一看~想一想
計一計~求一求
趣一趣~樂一樂

支持

支持

支持

支持

發新話題