發新話題

熱刺 對 富咸

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:28 AM 發表

因為d仔閒人太多         反正都係自己會員玩為主   倒不如呢邊靜d仲好
discuss不嬲係咁 唔係當年我唔會走

奇怪唔去賽馬天堂 / 澳彩討
~~~ 凡事要忍耐 好運自然來 ~~~
《 2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟 》
職銜:- 高級事務經理 -

賽日密馬 © All rights reserved.

引用:
原帖由 識時務者毅俊傑 於 27-1-2010 01:28 AM 發表
咪鬼去d仔,o的人唔中實插到化計
係ON撚鳩

引用:
原帖由 降龍十八拳 於 27-1-2010 01:31 AM 發表

係ON撚鳩
原來你係阿拉丁
頭先以為你白撞
   ~~~ 凡事要忍耐  好運自然來 ~~~
《2料王 FRIEND CLUB 投注大聯盟》
              職銜:資料搜集主任

引用:
原帖由 cyruskairi 於 27-1-2010 01:28 AM 發表

因為d仔閒人太多         反正都係自己會員玩為主   倒不如呢邊靜d仲好
大王同rayray果o的都係d仔去u仔..輸打贏要太多

好多高手..走鳩哂
職銜:- 保安管理主任

引用:
原帖由 cool_aaa 於 27-1-2010 01:31 AM 發表

原來你係阿拉丁
頭先以為你白撞
我係白木

終於都過到黎吹水啦!~
等我仲等封e-mail驗證,原來佢send左去垃圾郵件果度...
要贏錢- 就只好揀【心水讓球盤】投注!
走地大細,馬仔位置- 小注宜情吧!

引用:
原帖由 降龍十八拳 於 27-1-2010 01:30 AM 發表

discuss不嬲係咁 唔係當年我唔會走

奇怪唔去賽馬天堂 / 澳彩討
賽馬天堂又靜左d既

好多高手都走哂啦.

輸一場小足幾日
職銜:- 保安管理主任

引用:
原帖由 cool_aaa 於 27-1-2010 01:29 AM 發表

叫你整個會員list post出黎???
叻仔
職銜:會長

不過呢邊夠靜都好唔錯,我深信呢度冇人會抽水
職銜:核數司

社長新屋入伙,祝你和各bro人人波馬亨通,金銀滿屋!!

發新話題